Mardin Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Ünitesinde Akşam Seansı Hizmete Açılmıştır

Güncelleme Tarihi: 26/02/2018

Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon ihtiyacı olan hastalarımıza aralık ayı itibari ile nisan ayına randevular verilmekteydi. Ayrıca hafta içi sadece mesai saatlerinde hizmet verilmekteydi. Hastalarımıza en az 10 günlük seanslar yapılmaktaydı. Halkımızın birçoğu mesai saatleri içerisinde bu hizmete  yaşadıkları yerlerden dolayı ulaşım açısından  sıkıntılar yaşamaktaydılar. İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Saffet YAVUZ ve Başkanlarımız öneri ve katkıları ile Mardin Devlet Hastanesi yönetimi yeni bir planlama yapmıştır. Artık hafta içi her gün saat 17:00-20:00 arası Fizik Tedavi Ünitesi hizmete açılmıştır. İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Saffet YAVUZ:’’Fizik tedavi ünitesinde çalışan personellerimizin özverili çalışmaları ile kısa sürede bu uygulamanın hasta ve yakınları tarafından sürekli olması konusunda öneriler gelmeye başladı. Şu an itibari ile fizik tedavi ihtiyacı olan hastalarımıza en geç 2 hafta sonrasına randevuları verilmeye başlanmıştır. Bu tür sağlık hizmetlerimizle halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunlarını en aza indirmek için ben ve arkadaşlarım tüm imkanlarımızla hizmet vermeye devam edeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

70504,22jpg.png

70505,77jpg.png