EVDE YALNIZ DEĞİLSİNİZ! EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ 7/24 HİZMETİNİZDE

Güncelleme Tarihi: 01/09/2018

Sağlık problemleri nedeniyle Evde Sağlık Hizmetleri alan hastaların vatandaşlık görevlerini yerine getirmesini sağlamak amaciyla 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimde Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezimiz oy kullanma saatleri süresince açık tutulacaktır. Evde Sağlık Hizmeti almakta olan hastalarımiz talep ettiği takdirde kayıtlı olduğu ilçenin Evde Sağlık Hizmeti sunan hasta nakil araçları ile oy verecekleri merkezlere götürülecek ve oy kullanmalarını müteakiben evlerine geri götürüleceklerdir. Halihazırda Evde Sağlık Hizmeti almakta olan hastalarımız , seçim günü ‭0 (482) 290 27 07‬ numaradan Koordinasyon Merkezimize , kayıtlı olduğu ilçenin evde sağlık birimine ya da 0482 290 27 00 nolu numaradan 432 ve 777 dahili numaralarına ulaşarak talepte bulunabilirler.